top of page
workers-repairing-keyboard.jpg
CHEQ.IT

Kwalitatieve data dankzij slimme software CHEQ.IT

Al 35 jaar beeldbepalend
Al 35 jaar zijn we vanuit ons moederbedrijf wereldwijd een beeldbepalende speler op het gebied van toegangscontrolesystemen en gast-/ledenadministratie. Door deze jarenlange ervaring kunnen we voorzien in efficiënte en betrouwbare software applicaties.

Digitale strategie
Eindgebruikers bepalen waaraan onze software moet voldoen, niet andersom. Vanuit deze visie helpen we organisaties bij het optimaal invullen van hun digitale strategie.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?
 

Dit is CHEQ-IT,
 

  • Een totaalpakket voor toegangscontrole én gastadministratie op een hoog niveau.

  • Modern toegangscontrole systeem

  • Een ideale oplossing voor ketens

  • Koppelingen met centrale databases

  • Diverse modules voor optimale dienstverlening

  • Modules uitgevoerd als volledige internetapplicaties

  • Gebruiksvriendelijkheid

  • Compatible met alle computersystemen

  • 100% op maat gemaakt

 

Dit kan CHEQ-IT voor jou betekenen:
 

Alle data gevalideerd               
Dankzij CHEQ-IT weet je zeker dat de ingevoerde informatie van jouw gast juist is. We valideren namelijk direct alle data. Dit kan een eenvoudige validatie zijn, zoals ‘dit veld mag alleen cijfers bevatten’ tot meer complexe validatie, zoals ‘dit is een bestaande postcode’. Dankzij onze validatie aan de bron, is de kwaliteit van de data gegarandeerd en kun je verdere processen soepel doorlopen.

Snel aan de slag                   
CHEQ-IT is zo ingericht dat je snel aan de slag kunt. Bij de ontwikkeling van onze software hebben we namelijk rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid van ons product. We hebben bovendien goed geluisterd naar de wens van veel ondernemers om de trainingskosten tot een minimum te beperken. De user interface van CHEQ-IT kent een logische opbouw van alle functionaliteiten. Ermee werken is daarmee een fluitje van een cent.

Een allemansvriend                              
CHEQ-IT laat zich eenvoudig én veilig koppelen met bestaande softwaresystemen. Deze allemansvriend voorkomt een handmatige invoer tussen systemen en laat je een stuk efficiënter werken. Je bespaart met CHEQ-IT niet alleen tijd, geld en energie, maar voorkomt ook invoerfouten en een boel irritaties.

Compliant met bestaande wetten en regels
Vanuit ons moederbedrijf zijn we al 35 jaar een toonaangevende speler op het gebied van moderne toegangscontrole systemen en debiteurenregistratie. We zijn dus gewend ons aan te passen aan lokale wetgeving. Door de koppeling met centrale databases kunnen we gemakkelijk validatie uitvoeren. Of het nu een wet is die zegt wanneer je kunt opzeggen (in Nederland de Wet van Dam), de registratie van spelers met gokproblemen (In Nederland het Centraal Register Uitsluiting Kansspelen) of afwijkende btw-regels (zoals in Spanje en Canada), wij ondersteunen het.

Alles op één plek
Als je bedrijf groeit, groeit ons systeem probleemloos met je mee. Zelfs als je over de grens gaat. Iedereen kan in dezelfde database blijven werken. Dit maakt centrale aansturing simpel en zorgt voor een uniforme werkwijze. Uiteraard is de toegang tot de data afgeschermd met een rechten- en rollensysteem. Bij het ontwerp van onze software houden we er ook rekening mee dat er op grote schaal gebruik gemaakt wordt van de software. Duizenden inschrijvingen per uur? Geen probleem. Met speciale technieken zorgen we ervoor dat jouw klant snel de actie kan doen die er moet gebeuren. Ook als het heel druk is.

Eenvoudige toegangscontrole
Het lijkt zo simpel. Iemand biedt een pasje aan en het poortje gaat wel of niet open. Wij weten echter als geen ander dat dit veel complexer kan zijn. In bijvoorbeeld de fitnessindustrie checken we op 16 verschillende onderdelen voordat wordt besloten of iemand de club binnen mag. En dat binnen tienden van een seconde, ook als het lid uit Spanje een keertje in Nederland een club bezoekt. We maken grondige toegangscontroles eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Veilige opslag
Wanneer je gegevens van miljoenen personen bewaard, is het een wettelijke eis dat je goed nadenkt over de beveiliging van de opslag. Dat is precies wat we dagelijks doen. Niet alleen in onze software, maar ook bij alle randapparatuur maken we gebruik van toepassingen die persoonsgegevens veilig opslaan. Dit wordt ook regelmatig gecontroleerd met penetratietests door onafhankelijke bedrijven. En uiteraard passen we ons aan wanneer je het noodzakelijk vindt om een extra beveiligingslaag toe te voegen.

Logo Cheq.it

Meer weten?
 

Ben je benieuwd naar wat CHEQ-IT voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. We tonen je graag aansprekende voorbeelden uit de praktijk. 

Logo Cheq.it

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page