top of page
miniature-people-cleaning-white-keyboard-computer.jpg

MEER DAN 30 JAAR

Al meer dan 30 jaar levert Software Society professionele support diensten in de ICT branche. Daarnaast leveren en ondersteunen wij GymManager, de complete SAAS oplossing (Software As A Service) voor de fitnessindustrie.

Software Society logo
Al meer dan 30 jaar

1987 - 2012

Wij zijn gestart in Helvoirt, waar we letterlijk op de slaapkamer een bureau hadden staan en software aan het ontwikkelen waren. Het eerste programma wat we hebben gemaakt is het factuur- en ordersysteem Order! (met uitroepteken) wat nog tot 2008 bij klanten in gebruik was. Spoedig werd dit gevolgd door het kassasysteem Sale+. Nog steeds is er een klant die hier naar volle tevredenheid gebruik van maakt. Met de ontwikkeling van software kwam ook de vraag naar hardware op gang. Het toevoegen van systeembeheer aan het dienstenpakket was dan ook een logische stap.

SAAS

Mede door de klantenkring in de fitnessindustrie is het heel hard gegaan met de groei van ons bedrijf. Inmiddels leveren we op vele locaties in de wereld onze diensten vanuit drie datacentra in Amsterdam, Den Bosch en Waalwijk. Daarnaast is er een interconnectie met een datacentrum in Sydney om onze klanten aan de andere kant van de aardbol snel van dienst te kunnen zijn. De softwareontwikkeling is nu volledig gericht op SAAS (Software As A Service), waarbij de klant onze diensten en capaciteit inhuurt. Een dure investering in ontwikkeling en support van software is dan niet meer nodig. Inmiddels is onze dienstverlening op dit gebied uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van het bedrijf, waarbij wij veel kennis hebben opgedaan inzake grootschalige netwerken en de beveiliging daar van.

Innovatie

Steeds zijn we op zoek naar methodes om onze klanten te voorzien van snelle software voor een interessante prijs. Sinds kort hebben we een totaal nieuwe ontwikkeling geïntroduceerd waarbij veel langlopende taken door gespecialiseerde services worden afgehandeld, zodat de gebruiker snel verder kan met ander werk. Dit komt het comfort en gebruiksgemak zeer ten goede.

De laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging worden door ons gevolgd en zo veel mogelijk geïmplementeerd. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om op veel locaties te werken, zonder dat dit de veiligheid in het geding brengt.

Sociale betrokkenheid

Vanaf het begin hebben wij er voor gekozen om lokale initiatieven te ondersteunen met zowel geld als diensten. Zo heeft de Strohalm in Waalwijk van ons een geheel nieuwe huisstijl gekregen en ondersteunen wij hun bij de IT diensten die ze nodig hebben. Ook het Rode Kruis dragen wij een warm hart toe. Ze krijgen jaarlijks geld van ons en we ondersteunen lokale afdelingen met IT diensten. Daarnaast zijn er nog vele andere lokale initiatieven die van ons hulp en ondersteuning ontvangen.

Alle stroom en gas die wij gebruiken wordt door ons gecompenseerd. Hiervoor maken we gebruik van de diensten van Greenchoice.

De toekomst

Het is natuurlijk heel leuk dat je als bedrijf de hele wereld over kan, maar het is nog leuker wanneer je die kennis ook kan inzetten in de regio. Sinds 2012 richten wij ons bij onze verkoopactiviteiten daarom met meer nadruk op onze eigen regio. Hierdoor profiteren lokale bedrijven van de kennis die we hebben opgedaan in grootschalige projecten welke ook het leven van een lokale ondernemer een stuk plezieriger kan maken.

bottom of page