top of page
miniature-people-construction-worker-lan-connection-connect.jpg

IT OPLOSSINGEN

Met meer dan 20 collega’s en ruim 30 jaar ervaring hebben we veel expertise en ervaring in huis voor het opzetten en beheren van alles wat binnen jouw bedrijf met IT te maken heeft.
 

Van wifi- en netwerksystemen, Office 365, werkplekbeheer, datacenter tot back-up en IT-beveiliging toepassingen. En natuurlijk een uitgebreide service- en support afdeling om u op ieder gewenst moment te ondersteunen, helpen en adviseren.

Software Society logo
DESKTOP.png

MICROSOFT 365

Microsoft 365 bied een rijke set aan oplossingen om efficiënt en productief te kunnen werken. Denk aan de bekende programma’s als Word, Excel en Outlook maar ook aan uitgebreide mogelijkheden op het gebied van teamsamenwerking, documentbeheer en online vergaderen. Omdat dit tegelijk een cloudoplossing betreft maakt het niet meer uit vanuit waar, wanneer en met wat voor apparaat iemand wil werken. Microsoft 365 maakt het mogelijk dat jouw werknemers zowel op kantoor als thuis gemakkelijk toegang hebben tot hun bestanden in de Cloud en altijd kunnen werken met de benodigde programma’s. We voeren al jaren succesvolle migraties uit waar we lovende reacties op terug krijgen.
Microsoft 365
Cloud computing
Cloud computing

CLOUD COMPUTING

Cloud computing houdt in dat je als gebruiker altijd en overal toegang hebt tot jouw software en applicaties. Om deze persoonlijke of zakelijke gegevens te benaderen maken we gebruik van cloud computing. Voordelen hiervan zijn dat het snel en wereldwijd geaccepteerd is. Daarnaast is het ook makkelijk op en af te schalen. Hierdoor is het makkelijk om nieuwe gebruikers toe te voegen of oude gebruikers te verwijderen. Als bedrijf betaal je dus alleen voor wat je daadwerkelijk nodig hebt. Wil je dus dat jij en je werknemers altijd en overal kunnen werken en bij alle documenten kunnen? Dan is cloud computing onmisbaar.
Back-up
Back-up

BACK-UP

Daar waar werken in de cloud veelal een gewoonte is geworden, of dat dit nu op een server op kantoor of volledig in de cloud is, wordt back-up vaak onderbelicht. Wij voorzien in een mogelijkheid om in-house en/of cloud back-ups te maken. Het voordeel van Cloud back-ups is dat het niet meer nodig is de vaak vergeten en vervelende tapes te wisselen. Een back-up in de cloud is schaalbaar en snel. We verzorgen graag deze verzekering in jouw organisatie om dataverlies te beperken tot het minimum. Zo zijn jouw gegevens veilig bij een storing of na een cyberaanval.
Beveiliging
Beveiliging

BEVEILIGING

Sterke IT-beveiliging is van cruciaal belang voor uw organisatie. We horen steeds vaker in het nieuws termen als cybercriminaliteit, phishing, mal- en ransomware. Een zwakke plek in de beveiliging kan al snel grote gevolgen hebben. Deze zwakke plekken kunnen terug gevonden worden op alle vlakken in de organisatie. Denk aan een up-to-date firewall, een virusscanner met on-access scanning, software updates, maar ook bewustwording van uw werknemers. Op alle genoemde niveaus kunnen wij ondersteunen, ontlasten en monitoren. Samen zorgen we ervoor dat u en uw werknemers zo veilig mogelijk kunnen werken. Dit alles moet natuurlijk onderstreept worden door de AVG-regelgeving, ook hier staan we voor u klaar om advies te geven.
Online werkplek
Online werkplek

ONLINE WERKPLEK

Je hebt jezelf waarschijnlijk wel eens de volgende vraag gesteld, ‘Hoe gaat de toekomstige werkplek van mijn werknemer eruit zien?’. Structureel thuiswerken lijkt geen afscheid meer te nemen. Een belangrijke vraag hoe dit veilig en betrouwbaar kan is dus niet misplaatst. Een online werkplek geeft toegang tot bestanden, e-mail en eventuele applicaties. Dit alles wordt het liefst gerealiseerd met zo min mogelijk hardware en/of randapparatuur. Faciliteiten binnen bijvoorbeeld Microsoft 365 bieden hierin een flexibele oplossing. We denken graag met je mee hoe we binnen jouw organisatie kunnen voorzien in een infrastructuur die past bij jouw situatie.
Software ontwikkeing
Web development

SOFTWARE ONTWIKKELING

Software Society bedient al ruim 30 jaar ondernemers in binnen- en buitenland. Lange tijd was softwareontwikkeling onze belangrijkste tak van sport. We hebben onszelf op de kaart gezet met GymManager, een administratieve softwarepakket voor de fitnessbranche. Intussen profiteren ook andere branches van onze op maat gemaakte oplossingen voor onder meer: ledenadministratie, automatische incassosysteem, verkoopassistentie, ledenbehoud en een dagelijkse actiepuntenlijst. Daarnaast zijn we er voor alle denkbare software-vraagstukken. Onze oplossingen zijn altijd gebruiksvriendelijk en effectief. Want jij als gebruiker staat voorop bij ons. 

Netwerkbeheer
Netwerkbeheer

NETWERKBEHEER

Aan de basis van een stabiel netwerk ligt een goede infrastructuur. Dit omvat een veilige firewall, snelle switches met een juiste configuratie maar ook een veilig WiFi netwerk en VPN verbindingen. Jij en je medewerkers moeten op een veilig manier verbinding kunnen maken met alle (rand-)apparatuur die beschikbaar is op jullie vestigingen, thuiswerkplekken en servers. Of deze nu in-house staan of in ‘de cloud’. We helpen je graag met een gestroomlijnd netwerk zodat we alle datastromen voor u kunnen perfectioneren.
bottom of page